Tranpenad etablerar sig i Borås Tranpenad etablerar sig i Borås

Tranpenad utmanar och etablerar sig i Borås

Ett av Sveriges största bemannings och driftpartnersföretag etablerar sig nu i Borås. Man vill stärka sin position genom att knyta ihop sina verksamheter i Göteborg och Jönköping med verksamheten i Borås.

Loading

– Det är ett naturligt steg för oss att etablera Tranpenad i Borås, då vi sedan innan täcker regionen från Jönköping till Göteborg. En etablering i Borås har länge varit med i våra planer, då det under en längre tid funnits en hög efterfråga från våra nationella kunder. I dagsläget innebär detta ca 100 nyanställningar, säger Tomas Hulth, CEO och grundare, Tranpenad i ett pressmeddelande.

Kontorschefen för Borås är Johanna Holmén och hon kommer driva det tillsammans med sin konsultchef Angelica Nielsen.

– Det känns extremt spännande att få den här möjligheten att vara med på Tranpenads fortsatta tillväxtresa och extra roligt med tanke på att det är i Borås där jag är uppvuxen. Jag kommer från ett tech startup bolag som verkade inom media och kommunikation och har skapat kundrelationer de senaste åren, något jag känner mig väldigt trygg i. Jag är otroligt ödmjuk inför uppgiften och förtroendet jag fått hos ett så pass väletablerat företag som Tranpenad med en kultur och värderingar som går hand i hand med vad jag står för.

Här kan du läsa hela pressmeddelandet om Tranpenads satsning i Borås.

Vilka är Tranpenad?

Tranpenad är en av de största aktörerna inom bemannings- och driftlösningar för bland annat lager, logistik och e-handel i Sverige.

Tranpenad har i dagsläget ca 2,500 anställda konsulter fördelade på ett stort antal regionkontor och lokalkontor runt om i Sverige. Man förvärvade Eyes4word AB under 2002, och fick därmed en av landets största aktörer inom KROM tjänsten från arbetsförmedlingen.

Man kommer ha sitt lokalkontor för Borås på Skaraborgsvägen 21 i Simonsland.

Bild från Tranpenads pressavdelning på mynewsdesk.