Rullande frisörslang nu i Borås Rullande frisörslang nu i Borås

Rullande frisörsalong i Borås

Moatasem Jamous rullande frisörsalong har nu gjort entre i Borås. Med den tar han emot sina kunder i sin specialbyggda frisörsalong på fyra hjul.

Loading

Nu är den här – den första mobila frisersalongen och den finns (såklart) i Borås. Det är Moatasem Jamous som fick iden om att ha en mobil salong för sina kunder. Med den kan han ta sig till sina kunder och erbjuda en mycket större flexibilitet än vanliga salonger.

– Jag har stora planer men tar det lugnt med det. Först vill jag se om den här idén kommer att fungera, sen tar jag resten, säger Moatasem i en intervju med Borås Tidning.

Han parkerade sin salong (Mutas Mobile Barber) på Stora Torget i Borås i måndags förra veckan (20/6 2022) och han har blivit populär och lite av en snackis redan.

Han säger till BT att det finns möjlighet att boka honom så han kommer till ens egen adress, men i mån av tid just nu. Men det är något som han kommer satsa mer på, och framåt vintern kommer det vara större möjligheter. Fram till dess finns han på Stora Torget.

– Bilen är bra isolerad, håller ute både kyla och ljud, det finns mycket möjligheter med den.

Han avslutar sin intervju med Borås tidning med:

– Hittills är jag nöjd, det har kommit en del män och klippt både håret och skägget, säger Moatasem och ser nöjd ut.