Gina Tricot flyttar in i Pallashuset, Borås

Gina Tricot Pallashuset. Den globala klädkedjan med säte i Borås kommer flytta in i Pallashuset och ta över HM´s gamla lokaler, enligt ett pressmeddelande från Cernera.

Gina Tricot flyttar in i Pallashuset, Borås

Pallas Shopping, som ägs av Cernera och Järngrinden, tecknade nyligen ett nytt hyresavtal med Gina Tricot om att flytta in i lokaler på markplan i Pallashuset. Man blir då grannar med bland annat Rituals, JoelJolina och kommande [Be-bar ].

– Gina Tricots butikskoncept har utvecklats och digitaliserats det senaste året, detta vill vi kunna erbjuda i Borås centrum. Pallas har ett perfekt läge för våra kunder och nysatsningen som fastighetsägarna gör i fastigheten tilltalar, säger Ted Boman vd Gina Tricot i pressemeddelandet.

Lars Angwald, vd på Cernera, är även han nöjd (såklart?) med att Gina Tricot nu etablerar sig även i centrala Borås och i deras lokaler i den centrala galelrian. 

– Vi försöker utforma innehållet i Pallashuset för att det ska passa flera olika målgrupper och för att besökarna ska kunna besöka huset ofta och länge. Gina Tricot är ett perfekt tillskott i mixen av handel som vi tror kommer att bidra positivt till det redan stora besöksflödet. Vi för dialog med flera intressanta butiker och Gina Tricot är den första av ett flertal som vi kommer att välkomna till huset inom kort.

Gina Tricot kommer flytta in i lokalerna någon gång under september månad, oklart datum för invigning än så länge.

Här läser du mer om företaget Gina Tricot.