Be-bar till Pallas i Borås

Cernera skriver i ett pressmeddelande att man har skrivit hyresavtal med [Be-Bar] om att hyra ut lokaler i Pallas till restaurangkedjan.

Be-bar till Pallas i Borås

Järngrinden och Cernera som tillsammans är ägare till Pallas har skrivit avtal med [Be-Bar] som kommer öppna sin nya satsning under 2022. Det blir bland annat biljard, shuffleboards, bowling, karaoke, restaurang, uteservering vid Viskand och bar med panoramafönster. - Det här är en efterlängtad upplevelse för alla i centrala Borås, säger Lars Angwald som är VD på Cernera.

- Fler och fler väljer att handla online och det gör att stadskärnorna och gallerior förändras i grunden. Vi ser Pallas som en plats för upplevelser i kombination med handel och restauranger i framtiden. Det som är roligt för oss som fastighetsägare är att vi kan vara med och påverka och vara en del av transformationen som nu pågår till att skapa platset där människor träffas. oerhärt roligt att vi 'ven i framtiden kan erbjuda alla Boråsare en spännande och attraktiv galleria, fortsätter Lars Angwald.

Lars Angwald säger också att man ser en stor efterfrågan på olika ytor för fysiska butiker och att man hela tiden vill se över och få en mix av olika hyresgäster i de fastigheter man äger. 

Även [Be-Bar] ser det här som något riktigt intressant.

– Vi har i flera år letat efter en större lokal i city för att kunna etablera en heltäckande anläggning. Så när Pallas blev aktuellt så kände vi att det var ”bulls eye”! Så här långt är vi otroligt nöjda med den service vi fått från fastighetsägarna. Det kan inte bli bättre, säger Christian Halin, som tillsammans med Mattias Lindström står bakom konceptet [Be-Bar].

Här kan du läsa hela pressemddelandet från Cernera om [Be-bar] och satsningen i Pallashuset.